Aktuellt

Förväntningarna....

STCC

 

....är stora både på det som går att påverka och det vi alla måste gilla läget med. Förväntningarna tänker jag då främst på helgens stundande Västkustlopp, där STCC avgörs. Är förberedelserna de bästa, kommer alla träningstimmar att ge resultat och är bilen så där perfekt? Vi är nog några som också undrar om vår prins Carl-Philip göra en repris på förra årets bedrift på Falkenbergs banan? Ja, man kan ju inte säga annat än att han har haft rätt mycket annat att tänka på det senaste.

 

Gilla läget, ja då handlar det ju såklart om vädret. Kan tyckas vara en uttjatad klyscha att diskutera, men det är något som i alla högsta grad är angeläget för semesterfirare i vårt vackra stugägarområde. Såg i veckan att det börjat fylla på med folk och man återses över en go bit mat och en kopp kaffe. Visst är det härligt och skulle då vädret som vi ej kan påverka, mot förmodan bli lite sämre, så finns ju tältet vid boulebanan.

 

Protokollet från årsmötet finns nu på hemsidan, för er som ej hade möjlighet att vara med på mötet. Det finns att läsa under fliken protokoll som ni söker till vänster i menyn på Sillen och Sjötungans startsida. Vill med detta önska er en fortsatt gó dag och en trivsam helg.

/Veronica

 

Väder

klart.se

Webkamera


Tack Falkenberg Energi AB för att vi får nyttja webbkameran

Bildgalleri